Erämys – Keisarin Kosket

Upeat elämykset Kymijoen varrella

Koskenlasku

Majoitus

Risteilyt

Sauna ja spa

Koskiuinti

Jooga

Tee vaikutus sinulle tärkeisiin ihmisiin, Kymijoella!

Kaipaatko rentoutumista arjen keskellä tai haluatko pitää ikimuistoisen Tyhy-päivän työkavereiden kesken? Tervetuloa kokemaan upea elämys kauniissa maisemissa hauskojen retkien, hyvän ruoan ja rentouttavien aktiviteettien kera. Me Erämys Keisarin Koskilla lupaamme sinulle odotuksiasi vastaavan elämyksen!

Ryhmille

Oletko vailla kokouspaikkaa ryhmällesi? Etsitkö paikkaa koulutustilaisuuteen, osastokokoukseen tai tiimipalaveriin? Me mahdollistamme sinulle kokoustilat kauniissa Suomen maisemissa!

Palveluihimme kuuluu kokoustarjoilut ja saunat, oheisohjelmat ja majoitukset sekä kuljetuksetkin! Juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Paras paikka koskenlaskuun

Todennäköisesti paras paikka koskenlaskuun, ellet ole valmis ajamaan noin 9 tuntia pohjoiseen. Menimme kolme voimakkaampaa koskea ja muutamia rennompia. Kolme teini-ikäistäni eivät olleet koskaan aikaisemmin tehneet tätä, mutta kokenut opa sai olon turvalliseksi. Erinomainen palvelu ja järjestelyt.

Upea miljöö ja puitteet

Erinomainen ruoka ja palvelu. Koskenlaskuretket ovat hauskoja ja vauhdikkaita. Suosittelen erilaisiin tilaisuuksiin kokouksista hääjuhliin.

Ihan mieletön kokemus!

Ihan mieletön kokemus! Ammattitaidolla alusta loppuun, arkajalkaakaan ei pelottanut.

Koskenlasku oli unelmieni täyttymys

Aivan mahtava paikka! Niin ihana ja ystävällinen henkilökunta! Paikka on todella kaunis ja ruoka oli oikein herkullista, kiitos kokille! Koskenlasku oli unelmieni täyttymys, kiitos kipparille! Kannattaa ehdottomasti käyttää Erämyksen palveluita, suosittelen lämpimästi.

Pakko siis kokea uudelleen

Huikea paikka. Luonto on niin läsnä, että kyllä on pakko vain nauttia. Koskenlasku oli huikea kokemus, pakko siis kokea uudelleen vielä. Todella osaava ja ystävällinen henkilökunta. Tulen suosittelemaan sukulaisille ja ystäville!

Ihan kympin ilta

Ihan kympin ilta Kultaalla! Nautittiin joka hetkestä.

Mahtava koskenlaskuelämys Kymijoella

Mahtava koskenlaskuelämys Kymijoella. Opas vei kohti pahimpia kuohuja, eikä silti pelottanut tarpeettomasti, osaava kun oli, pystyi luottamaan täysin. Kertoi hyvin Kymijoen historiasta ja taustoista. Erinomaiset järjestelyt ylipäätään. Kiitos!

Menkäähän muutkin nauttimaan Saulin upeasta paikasta!

Ehdottomasti kannattaa tulla käymään ja saada upea elämys koskenlaskusta ja yhdessä olosta. Oltiin Tyhy päivässä ja tultiin Helsingistä 1,5h autolla. Ihana tunnelmallinen ruokailutila loistavine herkkuineen ja ah mikä sauna takalla ja kynttiöillä. Rannassa palju ja hyvin ystävällinen henkilökunta. Ne saunassa olleet lohileivät jäivät kyllä mieleen. Tullaan ehdottomasti uudestaan ja nyt tuon perheeni myös mukaan vauhdikkaaseen koskiseikkailuun.

Idyllinen miljöö, taivaallinen ruoka

Kiitos ihan huippukivasta päivästä!! Koskiuinti oli aivan mahtavan hauska kokemus, ja meidän erikoistoive kumiveneristelily auton kyydissä aina vaan hauskaa!!! Lisäksi, miljööhän on aivan ihana ja niin idyllinen, ja ruokatarjoilut taivaalliset! Että kiitos kaikesta ja huippua että olette!

Löysitkö etsimäsi?

Anna palautteesi verkkosivuistamme ja laita rastit viiteen kysymykseen. Olemme erittäin kiitollisia käyttämäsi ajasta.

Klikkaa ja vastaa