Yrityksestä

Erämys - Keisarin Kosket Oy

"Kyllä väki tuntui erinomaisesti viihtyvän"

”Oli kiva päästä itsekin käymään teillä ja tietysti nauttimassa erinomaisen hyvää ruokaa ja kiljumassa läpi koskenlaskun! Nyt on helppo markkinoida paikkaa muillekin ryhmille, kun on itse kaiken nähnyt ja kokenut. Kiitos, että saatiin olla vieraananne!”

Palvelutarjontamme on uudistunut ja monipuolistunut

Premium koskenlasku niille jotka haluavat tehdä erityisen hyvän vaikutuksen vieraisiinsa! Nyt saat meiltä työhyvinvointi ja Team building-koulutusta ammattilaisen opastuksella. Jokijooga laiturilla, maisemana Kymijoki! On melontatuotteita, koskiuintia ja Vauhdikas Tyhy-päivä. Infrapunasauna ja Lepola valmistuu kesäksi 2019. Rauhallisemmasta menosta pitäville Relax-risteily joella ruokailun kera ja risteily Valkmusaan joka on suokansallispuisto lähes naapurissamme. Siis vaikka mitä uutta! Tutustu blogiin Bloggarit koskenlaskussa ja syömässä

Asiakkaitamme

Asiakkaitamme ovat yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt ympäri Suomen. Järjestämme vuosittain lukuisan määrän erilaisia tilaisuuksia muutaman hengen palavereista kymmenien ihmisten tyhypäiviin. Yhteistyöverkostomme on kattava, kauttamme saat kokonaispaketin avaimet käteen-periaatteella. Turvallisuus ja laatu on tuotteissamme aina erityisesti huomioitu. Toivotamme Teidät sydämellisesti tervetulleiksi!