Booking Terms

and payment

Onnistuneen matkan järjestämisen takaamiseksi vaadimme seuraavien ehtojen ja suositusten seuraamista ellei toisin mainita. Nämä varaus- ja maksuehdot koskevat kaikkia Erämys-Keisarin Kosket Oy:n asiakkaille tarjoamia ja välittämiä matkailupalveluja edellä mainitun ajanjakson aikana Merenranta huviloissa yöpyville Kemissä.

Sovellettava lainsäädäntö

Ehdot on säädettävä ja tulkittava Suomen lain mukaan. Riidat, erimielisyydet tai vaateet, jotka liittyvät näihin ehtoihin tai Erämys-Keisarin Kosket Oy:n toimintaan ratkaistaan yksinomaan suomalaisissa tuomioistuimissa. Kymenlaakson käräjäoikeus Kouvolassa on ensisijainen käsittelypaikka. Mikäli jokin osa näitä ehtoja osoitetaan kokonaan tai osittain pätemättömäksi tai laittomaksi, tai niiden täytäntöönpanoon liittyy ongelmia, pysyvät ehdot muilta osin täysin voimassa.

Palvelut ja hinnat

Erämys-Keisarin Kosket Oy pidättää oikeuden muuttaa hinnaston palveluja tai hintoja. Hintoja voidaan muuttaa tuotantohintojen kohotessa Erämys-Keisarin Kosket Oy:stä riippumattomista syistä (mukaan luettuna, mutta ei rajoittuen: verojen ja polttoaineiden hinnanvaihtelu jne). Annetut hinnat sisältävät arvonlisäveron, joka on arvonlisäverolain ja Suomen säännösten mukaan.

Vastuu ja vakuutukset

Erämys-Keisarin Kosket Oy harjoittaa ennakoivaa, asianmukaiset turvallisuussuunnitelmat täyttävää sekä terveys- ja turvallisuusstandardit huomioon ottavaa toimintaa Suomen lakien ja asetusten mukaisesti palveluja tuottaessaan. Erämys-Keisarin Kosket Oy:llä on voimassaoleva yleinen kolmannen osapuolen vastuuvakuutus Vakuutusyhtiö If:ssä. Suosittelemme kaikille asiakkaille ottamaan henkilökohtaisen matka- ja tapaturmavakuutuksen. Erämys-Keisarin Kosket Oy ei ole velvollinen hyväksymään peruutuksia ilman veloituksia esimerkiksi lääkärintodistuksen perusteella tai vastaavan. Näissä tilanteissa sovelletaan peruutusehtoja, jotka mainitaan ehdoissa.

Varaus ja varauksen vahvistaminen

Ehdot sitovat molempia osapuolia, kun asiakas on tehnyt varauksen. Asiakkaan tulee olla yli 18- vuotias. Varauksen jälkeen saat varausvahvistuksen ja ehdot.

Varaus verkkokaupasta

Verkkokaupassa tehdyt varaukset asiakas maksaa varauksen tekemisen yhteydessä kokonaisuudessaan. Verkkokauppa varaukset veloitetaan joko luottokortilta tai verkkopankissa. Asiakas on itse vastuussa varmistamaan, että hän tulostaa kuitin, kuvauksen palveluista ja majoituksesta, ajo-ohjeista sekä varausehdot. Varausjärjestelmä lähettää varaukselle varausvahvistuksen asiakkaan syöttämään sähköpostiin.

Maksaminen

Verkkokaupassa tehdyt varaukset asiakas maksaa varauksen tekemisen yhteydessä kokonaisuudessaan. Varaus katsotaan vahvistuneeksi, kun maksu on suoritettu. Erämys-Keisarin Kosket Oy pidättää oikeuden perua varaus, jos maksua ei ole suoritettu.

Muutokset

Jos asiakas muuttaa matkan päivämääriä tai muuta varauksesta, varaus katsotaan peruutetuksi ja käsitellään uutena varauksena.

Varauksen peruuttaminen

- 100.0%:n suuruinen peruutusmaksu veloitetaan, jos varaus peruutetaan 1 päivä ennen toimintaa tai sitä myöhemmin

- 15.0%:n suuruinen peruutusmaksu veloitetaan, jos varaus peruutetaan 14 päivää ennen toimintaa tai sitä myöhemmin

Erämys-Keisarin Kosket Oy pidättää oikeuden perua varauksen

Force majeure tilanteessa tai muussa Erämys-Keisarin Kosket Oy:sta riippumattomista toiminnoista (esim. tulipalo tai vesivahinko) Erämys-Keisarin Kosket Oy pidättää oikeuden perua varauksen. Tässä tapauksessa asiakkaalla on oikeus lunastaa varauksen kokonaissumma takaisin.

Sisään- ja uloskirjaus

Sisäänkirjautumisaika on 15.00 ja uloskirjaus seuraavana aamuna viimeistään 12.00

Siivous

Huonehintaan sisältyy huoneen siivous asiakkaan lähtöpäivänä. Edellytämme, että huoneen huonekalut ja muut laitteet ovat oikeassa paikassa ja hyvässä kunnossa. Lisäsiivousmaksu veloitetaan, jos huone tai sänky on likainen (esim. oksennus). Veloitamme lisämaksun siivouksesta, joka on minimissään 150 €. Asiakas on velvollinen maksamaan Erämys-Keisarin Kosket Oy:lle aiheutuneista vahingoista.

Vahingot ja poikkeavat ja vaaralliset tilanteet

Majoittujia ei saa olla enempää kuin on ilmoitettu huoneen henkilömäärän kapasiteetiksi. Tupakointi on ehdottomasti kielletty. Veloitamme lisäsiivousmaksun, joka on vähintään 150 €, jos mökissä on tupakoitu. Lemmikkieläimet on sallittu, niistä on ilmoitettava erikseen. Jos asiakas ei Erämys-Keisarin Kosket Oy:n ilmoituksista huolimatta lopeta häiriköintiä tai aiheuttamasta vaaraa alueella tai lähiympäristössä, Erämys-Keisarin Kosket Oy pidättää oikeuden irtisanoa sopimus ja laskuttaa aiheutuneista vahingoista asiakasta. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan Erämys-Keisarin Kosket Oy:lle välittömästi kaikista vahingoista mökissä ja maksamaan tahallaan tai tahattomasti aiheutuneista vahingoista. Asiakas on vastuussa ja veloitetaan kaikista tarpeettomista asiakkaan aiheuttamista hälytyksistä esim. palohälytys. Hälytyksen kustannukset veloitetaan asiakkaalta.

Valitukset

Kaikki kommentit, jotka liittyvät varusteiden tai majoituksen kuntoon tulee heti ilmoittaa Erämys-Keisarin Kosket Oy:lle. Jos asiakas ei ole yhteydessä Erämys-Keisarin Kosket Oy:n oleskelunsa aikana puutteista, hän menettää oikeuden kaikkiin palautuksiin. Jos asiakas ei ole tyytyväinen oleskelun aikana Erämys-Keisarin Kosket Oy:n toimintaan, asiakkaan tulee tehdä kirjallinen ilmoitus Erämys-Keisarin Kosket Oy:lle viikon kuluessa matkan päättymisestä. Jos asiakas ja Erämys-Keisarin Kosket Oy eivät pääse yhteisymmärrykseen tilanteessa, asiakas voi valittaa Kuluttajansuojalautakuntaan.

Muut ehdot

Majoitusvaraukset eivät kuulu Valmismatkalakiin. Mökeissä on ilmainen Wifi käytössä. Internet yhteyden häiriöissä Erämys-Keisarin Kosket Oy ei ole korvausvelvollinen asiakkaille.